onsdag 10 november 2010

Matblogg

Idag har jag och Hanna lagat trerätters.


Till förrätt blev det tomat. Men inte vilken tomat som helst. Nej, vi åt den tomat som det tagit mig ett halvår att driva fram här hemma, i mitt egna vardagsrum. Något liknande har ingen annan någonsin ätit och kommer aldrig att äta eftersom det bara blev en endaste av dem. Smaken hörrni, smaken. Vi valde att äta den naturell på en bädd av babyspenat. Vi ville helt enkelt inte förstöra den gudomliga smakupplevelsen med vulgära och världsliga kryddor eller annat.



Till huvudrätt åt vi kyckingsallad. Grillade kycklingklubbor, grillad paprika, feta, avokado, babyspenat, ananas, rödlök och vanlig tomat. Vi pressade en lime över hela härligheten och serverade med vitlökssås.



Till efterrätt serverades vit kladdkaka med mosade naturella hallon. Super! Otroligt utsökt faktiskt.

Inga kommentarer: