tisdag 19 april 2011

Gummistövlar

Vad är det för fel på folk ang det här att de går omkring i gummistövlar på stan och kallar det trendigt? Gummistövlar har man om det är regnigt eller lerigt. För att det är mer praktiskt. Inte annars. Speciellt inte på stan. SPECIELLT INTE på krogen. Då är man bara störd. Bara för att det står Hunter på dem är det inte mer ok än typ Tretorn en torr och solig dag.

Det är helt jävla patetiskt att betala 2000 spänn för ett par gummistövlar. Och att kalla något för snyggt bara för att det är dyrt. Det ser väl alla som inte är blinda att dessa stövlar är skitfula. Det krävs lite mer kreativitet och finess för att skaffa sig stil. Stil sitter inte nödvändigtvis i prislappen. Det kan göra det så klart, om det råkar vara dyrt och snyggt på samma gång. Men att tro att dyrt och snyggt alltid går hand i hand är bara så jävla korkat. Era dumma lättlurade jävla idioter.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Men jaaaa... jag vet! Håller helt med.
Känner även att det finns en hel del skor, plagg och accesoarer som kan platsa i samma "dyrt, ja men snyggt, nej" katetegori. Typ Uggs, tönt-glasögon, haremsbyxor..

Anonym sa...

Jag vet också - håller inte alls med - går gärna i gummistövlar på stan och på krogen för att det är så snyggt...och så skönt