måndag 20 februari 2012

Malmö

Är relativt mörbultad efter Malmö. I torsdes gick vi på Nöjesguidens prisutdelningsefterfest. Aggie tog det lugnt för hon skulle ha tenta dagen efter. Jag tog det inte lugnt.

På fredagskvällen/natten var allt lite surrealistiskt. En kompis skulle ha klubb på lördagen och ägnade fredagskvällen åt att dekorera och fixa stället. Ägaren var också där men hade somnat någonstans. Jag och Agnes blev ditbjudna på "förfest" och ja, baren var ju liksom öppen. Plötsligt vaknade den här ägaren till liv. Han såg ut exakt som en old school-vampyr. Blek med kostym och backslick. Vi tänkte att han kanske skulle bli aningen sur för att vi satt där och ja... drack öl. Men istället satte han på 90-talsdisco och började dansa hysteriskt. Det gjorde vi andra också, bland allt glitter och glam som var installerat inför morgondagen.

Jag hade kul, till en viss gräns. Sen ville jag dra vidare. Men den här ägaren (nämner alltså inga namn här, varken på människor eller ställe) ba "Dra vidare? Det finns ju OBEGRÄNSAT med sprit HÄR!". Så gick vi loss litegranna i baren och fastnade där resten av natten och fortsatte dansa till 90-talsdisco.

På lördagen gick vi till samma ställe fast då var det hundratals med andra folk där och saker var som de ska vara.  

Inga kommentarer: