söndag 15 maj 2011

Recept

Mycket god gratäng blev det. Nu är ju inte detta en jävla receptblogg, men jag ger er det ändå:

Skiva en aubergine och stek skivorna i olivolja med lite salt. Stek blandfärs tillsammans med salt och kryddor (jag valde att ha i en hel hackad chili, två klyftor vitlök och paprikapulver). Varva aubergine, köttfärs och gorgonzolaost i en stor ugnsfast form. Häll på lite grädde och strö över riven ost. In i ugnen, 200 grader, tills gratängen fått fin färg.


Ger LCHF ett tag nu och ser om det är mer effektivt än GI och U-landsmetoden (u-landsmetoden gav by the way inte ett jävla skit).

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra där H, gratängen låter god, jag ska göra den nästa gång det blir storkok. Jag mår jättebra och har inte fuskat en smula sedan påsk. Nu kör vi fram till midsommar! Kram/ Syster