torsdag 24 februari 2011

Natten. Om det är någon som undrar?

Kul kväll igår. Delade en vinflarra med Aggie och gick till Debaser. Viktor var DJ. Egentligen har jag varit arg på honom sen ett par veckor tillbaka och planerade inte alls att gå och dansa till hans låtar, men vi återförenades igår kan man säga. Lika bra det.

Drack rödvin och dansade fram till 03. Kvällens kändisspaning: Johan Glans!

När Debaser stängde drog vi till någon hemsk klubb där det bara var folk av typen 40+ som tror de är 20+. Solariebruna och välstajlade var de allihop. Vi åkte dit i en Disco-taxi (taxin var försedd med en dataskärm där chauffören spelade gamla discodängor på You Tube. Han berättade att han en gång i tiden, då han jobbade som chaffis i New York, kört självaste Cher!) I alla fall, vi övertog dansgolvet till stället stängde. Sen gick vi till Stippes och köpte pommes. Där fanns en Jukebox som vi stoppade pengar i. Tyvärr spelade den helt andra låtar än de man valde. Besvikelsen i det!

På väg hem hamnade Agnes i slagsmål med en vägkon. Det slutade med att Agnes fick ett stort skrubbsår på ena knät och ett enormt blåmärke som täckte hela nederdelen av ena benet. Vägkonen gick däremot därifrån oskadd.

Kom hem vid femtiden på morgonen och var väldigt impad av mig själv, som orkat hålla igång så länge. Idag sov vi till någon gång på eftermiddagen. Sen gick vi ut och käkade pizza till frukost.

Nu har jag tvättstuga!

Inga kommentarer: