torsdag 9 september 2010

Tänk inte på barnen för fan

Kollade ju så klart på Kungarna av Tylösand igår. Det var verkligen vidrigt. Mycket spya, knulla, bajs, supa och slicka gamlingar i fejjan. Självklart kommer jag kolla nästa gång också. Och självklart fattar jag att folk blir förbannade och äcklade av detta program. MEN ett argument går jag fan inte på: "Tänk på barnen buhu vad är det för budskap vi sänder ut buhu buhu". Sen NÄR får man inte visa tv som är för vuxna? I så fall tycker jag att de kan ta bort alla deckarserier. MAN FÅR INTE MÖRDA. SLUTA VISA MORDEN I MIDSUMMER VAD GER DET FÖR BUDSKAP TILL BARNEN? VA VA VA??? Och sjukhusserier med allt blod och herregud Gränsbevakarna och Cops. Man får faktisk inte smuggla knark över gränser eller köra rattfull. Bort med alla dokumentärer med obehagligt innehåll och Nyheterna och Hells Kitchen (de svär rätt mycket där) och oj, nu sa de just ordet kön på Kulturnyheterna OCH visade en tavla med en kuk på...

Alltså man kan ju klaga på kvaliten på tv-programmen men inte komma och säga att man ska anpassa efter barnen så fort det är något på tv med kass kvalite. Inte om det sänds på tider då barn ska sova i alla fall. ELLER SKA VI ALLIHOP KOLLA PÅ BOLIBOMPA KANSKE?

Nej fy fan. Man tänker på barnen när man sätter sändningstider. Kungarna av Tylösand sänds mellan 22 och 23. Om vuxna ska få titta ifred på TV så är det väl då?

Inga kommentarer: