måndag 7 maj 2012

KLANTRÖV

Idag tappade jag min iPhone i toan. Så väldigt väldigt dumt. Allt utom ljudet funkar. Går bara att ringa och ta emot samtal med headset.  

En brud i klassen sa att hon gjort likadant och att ljudet la av men att det började fungera igen efter några dagar.

Vad tror du om det Adnan?

5 kommentarer:

AS sa...

Hahaha! Har också hört det så du får hoppas hoppas! Tror annars att din hemförsärking kan täcka skada....

Saturday Nights sa...

Den är försäkrad genom 3 med en självrisk på 500 kr. Men jag ORKAR inte åka fram och tillbaka till Kristianstad, vara utan telefon i flera veckor och betala en femhundring för kalaset. Eller alltså, jag får ju göra det om inte ljudet kommer tillbaka men tänkte ge det några dagar i alla fall.

Och ja. HAHAHA. Jag kunde bara skratta åt eländet.

The AS sa...

Vad skönt att du har distans till det :)

Jag tror inte du blir utan telefon... tror du får behålla den faktiskt :) Men just det... du menar att dom kanske vill ta den för att säkerställa att det faktiskt är fel på den? Har du snackat med dom? Säker på att du behöver åka in till en 3-butik?

Saturday Nights sa...

Jag ringde dit igår och de sa att jag skulle göra en skadeanmälan och sen lämna in den för reparation. Det lär ju ta minst två veckor, om jag får gissa. Om de skulle komma fram till att mobilen inte går att laga får man en ny. Man kunde låna en mobil under tiden. Jag tvungen att åka till en 3-butik för att få detta fixat. Oavsett om det skulle krävas en lagning eller en ny mobil behöver man aldrig betala mer än 500 kr. MEN nu funkar ljudet igen, så det verkar inte vara någon fara :) Så all denna info jag just skrivit ner är egentligen meningslös. Men eftersom att du är så intresserad av mobilrelaterade saker kanske du ville veta ändå? :)

The AS sa...

Älskar att veta sån här smått onödig fakta :)