torsdag 1 september 2011

Uppdaterar i punktform idag:

  • Älskar min nya utbildning. Just nu läser vi om produktionsteknik och det är intressant och känns verklighetsförankrat, till skillnad mot allt annat jag pluggat tidigare. Idag till exempel, idag har vi studerat robotar och olika maskiner.
  • Idag har jag hämtat ut min TV. Äntligen lite ljud i lägenheten. Dock att den inte går att skruva upp på väggen. Inte vad jag kan se i alla fall. Jag får leva med att den står på någon form utav möbel. Ska bara skaffa en sådan form av möbel (Ikea på tisdag med mammi).
  • I förrgår var Adnan här och fikade. Det var kul. Vi har inte setts sen i julas.
  • Hur kan man vilja bo i något annat än lägenhet? Liksom, jag upptäckte en massa småfel när jag flyttade in. Kranen i badrummet läckte, där man kopplar in taklamporna var det bara ett stort hål och en massa sladdar, de fasta lamporna var trasiga, några krokar i hallen var avbrutna, balkongdörren satt inte fast i den där armen som gör att den inte slår igen så fort man öppnat den. Ja lite såna grejer. Så jag bara mailade iväg en lista på saker jag ville ha fixat och dagen efter plingade det på dörren och en vaktmästare klev in och ordnade det mesta och dagen efter kom han tillbaka och fixade resten. Jag behövde inte lyfta ett finger. Så jävla smidigt.
  • I morgon ska vi bowla med skolan.
  • Jag har fått en vän. Hon är nästan lika gammal som jag plus singel. Tror att vi kommer få kul. Ska lära henne allt jag kan om Olofström!

Inga kommentarer: